Sute de slătineni au alergat, duminică, în cadrul „Slatina City Run”. Vezi aici clasamentele competiției

Chiar dacă vremea a fost una ploioasă, sute de slătineni s-au aliniat la start, duminică, în cadrul celei de-a treia ediții a competiției sportive „Slatina City Run”.

Amatorii de alergare au avut la dispoziție două probe să-și dovedească abilitățile sportive, cea de semimaraton (21 de kilometri) și crosul (șapte kilometri).

La start s-au prezentat amatori, reprezentanți ai unor cluburi sportive, oameni de toate vârstele și profesiile. Presa locală a avut și ea doi reprezentanți, pe Dana Mihăilă și Ovidiu Gherghina, de la postul local de televiziune OltTV, care au participat la proba de cros.

Startul a fost dat pe str. Aleea Eroilor din parcul Tineretului. Alergătorii au continuat deplasarea la stânga pe langă parcarea din dreptul Mc Donald’s, pe str. Tunari, către Centrul Militar Județean Olt, unde s-au întoars către Mc Donald’s. Ajunși la sensul giratoriu, au făcut dreapta pe bld. A. I. Cuza spre gară, până la sensul giratoriu, s-au întors pe bld. A. I. Cuza, au făcut dreapta str. Primăverii, traversând intersecția cu str. Crișan, până la următoarea intersecție, unde au făcut stânga pe str. Cornișei.

La intersecția cu zona A.C.R. au luat dreapta, pe lângă Spitalul Județean de Urgență, pe bld. Nicolae Titulescu, până la sensul giratoriu din fața spitalului, unde alergătorii s-au întors până la prima intersecție, au luat-o apoi la dreapta, pe str. Libertății, iar la intersecția de la Poștă (bld. A.I.Cuza), au cotit-o la dreapta către magazinul Winmarkt. Aici, urmând  un punct de ocolire, s-au întoars pe bld. A. I. Cuza, pe sensul de mers către prefectură.

Deplasarea s-a continua până la sensul giratoriu de la Casa de Cultură a Tineretului, urmând spre gară până la sensul giratoriu, au făcut dreapta către Aleea Eroilor și iarăși dreapta, până la Start/Finish.

De la eveniment nu a lipsit primarul municipiului, Emil Moț, care și-a manifestat bucuria că au fost atât de mulți participanți și a promis că respectiva competiție va fi organizată an de an.

Pentru câștigători, municipalitatea a pus în joc premii în valoare totală de 20.000 de lei.

Clasamentul competiției poate fi consultat apăsând următorul link: https://liniadesosire.ro/rezultate/slatina-city-run/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here