Peste 40 de companii din Olt ANGAJEAZĂ personal calificat și necalificat. Cum și unde pot fi contactate firmele pentru detalii

Peste 40 de companii private din Olt pun la dispoziție peste 700 de locuri de muncă vacante prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM).

Întreaga ofertă va putea fi găsită mâine, 20 mai, în cadrul Bursei generale a locurilor de muncă organizată, de la ora 09.00, la Slatina și Caracal.

La Slatina standurile firmelor care oferă posturi vacante vor fi amenajate la Casa de Cultură a Tineretului, iar la Caracal, în sediul Agenției Locale a AJOFM.

„Actiunea se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă, după caz, asigurând interacționarea directă dintre angajatori și solicitanții de loc de muncă.

Agenții economici care vor participa la Bursa Generala a locurilor de munca vor avea prilejul sa-si recruteze personal direct, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă”, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM Olt.

Pentru această acțiune au fost contactaţi 99 agenţi economici, dintre care 45 au confirmat participarea, cu un număr de 771 locuri de muncă vacante, din care 35 sunt pentru persoanele cu studii superioare.

Principalele meserii pentru care angajatorii caută personal sunt cele de inginer ITP, inginer construcţii, inginer instalatii, inginer mecanic, mecanic auto, preparator conserve legume fructe, lucrator comercial, operator calculator, operator confectioner industrial, bucatar, manipulant marfuri, muncitor necalificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here