Primarul Slatinei a vizitat Expo Flora. Emil Moț: Sper ca toți slătinenii să vină și să se bucure de aceste frumuseți/ VIDEO

Primarul Slatinei, Emil Moț, a vizitat, vineri, expoziția de flori Expo Flora, deschisă ieri pe Aleea Eroilor de lângă Parcul Tineretului.

Edilul a fost însoțit de cei doi viceprimari ai orașului, Gigi Ernes Vîlceleanu și Alexandru Berechet.

De asemenea, la expoziție a fost prezent și vicepreședintele Consiliului Județean Olt Ionuț Ivan.

Cei patru oficiali au luat la pas expoziția, orpindu-se la fiecare stand și stând de vorbă cu producătorii.

„Anul acesta avem 44 de expozanți, mai puțini decât în anii precedenți, când media era de 60 de expozanți. Noi am făcut destul de multă promovare, dar, probabil că pandemia a afectat și pe acești producători de flori. Sper ca de al anul sp vină din ce în ce mai mulți.

Este cea de-a 26-a ediție a Expo Floria. Am schimbat locația, acum suntem în Parcului Tineretului, unde este mult mai deschis spațiul, iar expozanții apreciază mai mult acest loc. De ieri oamenii au început să vină aici, să se plimbe, să vadă, să aprecieze și să cumpere flori.

Vom avea vineri, sâmbătă și duminică, trei zile frumoase, cu soare, mâine este și sărbătoare, Sfinții Constantin și Elena. Sper ca toți slătinenii să vină și să se bucure de aceste frumuseți, eu îi invit aici, de dimineață până seara”, a declarat Emil Moț.

Primarul Slatinei a spus că, după cei doi ani de pauză generată de pandemia de COVID-19, de anul acesta vor fi reluate toate evenimentele socio-culturale aflate în calendarul de manifestări al municipalității.

 

Alături de primar s-a aflat și vicepreședintele CJ Olt Ionuț Ivan, care a vorbit despre eveniment și despre expozanți.

„Mă bucur să văd că sunt reluate evenimentele din toate domeniile, se patre că, ușor, ușor, reintrăm într-o viață normală a evenimentelor.

Am stat de vorbă cu comercianții și am văzut și satisfacția lor, pentru că au fost doi ani de pandemie, doi ani în care și activitatea lor economică a fost grav afectată. De aici și numprul mai mic de expuneri. Însă, cu siguranță că avem parte de o expoziție frumoasă, cu multe flori, cu o gamă foarte variată de produse”, a spus Ionuț Ivan.

Deschisă joi, Expo Flora va rămâne deschisă până duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here