Primarul Balșului, întâlnire cu cetățenii din Corbeni – Româna. Ce probleme au ridicat oamenii/ FOTO

Primarul Balșului, Cătălin Rotea, a început, ieri, seria de întâlniri cu cetățenii la ei acasă.

Mai precis, edilul va lua la pas toate cartierele orașului pentru a sta de vorbă cu oamenii despre proiectele finalizate, despre cele în curs de desfășurate și despre cele care urmează pentru dezvoltarea orașului.

Prima întâlnire a avut loc, ieri, cu oamenii din cartierele Corbeni – Româna.

„Azi, din nou în mijlocul bălșenilor în cartierele Corbeni – Româna. M-ați creditat încă o dată cu încrederea dumneavoastră, m-ați încărcat cu energie și mi-ați arătat că nu v-am înșelat așteptările, iar munca noastră are rezultate. Vă mulțumesc!

Este abia începutul pentru că, din păcate, e greu să reușești, într-un timp atât de scurt, să repari 20 de ani de nepăsare.

V-am ascultat și m-ați ascultat, ca o echipă”, a spus, după discuțiile cu oamenii, primarul orașului.

Cetățenii i-au cerut edilului lămuriri despre programul de alimentare cu apă, despre amenajarea cimitirului, despre depozitările necontrolate de deșeuri etc.

„Au fost câteva dintre problemele ridicate, care vor fi remediate în perioada următoare.

Pe termen lung, însă, am depus deja spre finanțare, prin Programul “Anghel Saligny”, proiectele pentru canalizare și alimentare cu gaze în această zonă și am încredere că, în toamnă, vom reuși să demarăm deja lucrările.

Totodată urmează proiectul pentru construirea unei școli/ grădinițe cu două săli de clasă, de care copiii dumneavoastră au nevoie”, le-a spus Cătălin Rotea oamenilor.

Seria întâlnirilor continuă săptămâna viitoare, de data aceasta cu oamenii din cartierul Vârtina, unde edilul se va afla joi, 26 mai, începând cu ora 17:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here