Școala „Constantin Brâncoveanu” Slatina sărbătorește 35 de ani de activitate. Plachete pentru conducerea primăriei/ VIDEO

Școala „Constantin Brâncoveanu” din Slatina sărbătorește 35 de ani de activitate, cu rezultate bune din partea profesorilor și a elevilor, motiv de bucurie pentru cadre didactice și elevi.

Bucuria lor a fost exprimată, azi, în stradă. Cu sute de baloane albe și albastre (culorile școlii), cu steaguri naționale și purtând haine albe și albastre, elevii, însoțiți de dascăli și de directorul unității, au pornit pe străzile orașului scandând numele școlii și au ajuns în Parcul Tineretului, unde au ascultat muzică, au dansat și au susținut diverse momente în cadrul unui program aniversar.

Cu acest prilej, primarul și cei doi viceprimari ai orașului au primit din partea școlii plachete personalizate drept mulțumire pentru ajutorul oferit de municipalitate unității de învățământ.

Cadourile au fost oferite de directorul școlii, Daniel Noajă, cei trei edili fiind surprinși de gestul acestuia, pentru că se aflau în zonă pentru o altă acțiune.

„Am știut că veți fi aici și am venit pregătiți să vă mulțumim pentru tot ce faceți pentru școala noastră”, a spus directorul școlii.

„Noi în fiecare an avem o medie undeva la 15 milioane, 16 milioane de lei pe care îi cheltuim pe tot ceea ce înseamnă bază materială la școlile din Slatina. În ceea ce privește Școala «Constantin Brâncoveanu», avem acum un nou proiect, pentru că vrem să refacem terenul de sport, și anul acesta se va întâmpla acest lucru. Iar Daniel Noajă, directorul școlii, face o treabă exraordinară acolo. Îl felicit și îi spun La mulți ani și lui, și școlii și copiilor care învață acolo”, a declarat Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here