Traficul este BLOCAT pe DN65, în zona Pădurea Sarului, după ce un TIR s-a răsturnat pe carosabil/ FOTO

Traficul rutier este blocat total pe DN65, în zona Pădurea Sarului, după ce un TIR s-a răsturnat, noaptea trecută, pe carosabil. Șoferul, cetățean sârb, a fost rănit, fiind transportat la spital.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 01:00, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Piatra-Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, cetățean sârb, în vârstă de 65 de ani, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe direcția Balș-Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

În urma impactului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„În aceste momente, traficul pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat total, în zona Pădurea Sarului, fiind deviat pe Drumul Expres 12, pe intrările/ieșirile de la kilometrul 30, respectiv 39, pentru repunerea pe roți a ansamblului de vehicule”, a mai spus reprezentantul Poliției.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here