Primăria Slatina caută firmă care să-i ducă pe câştigătorii Disney Cup în Franţa, la Paris. Contractul, scos la licitație

Primăria Slatina a scos la licitaţie serviciile turistice privind organizarea excursiei în capitala Franței de care urmează să beneficieze câștigătorii concursului Disney Cup, ajuns la ediția a XIV-a și organizat luna aceasta de municipalitate.

Este vorba de excursia pe care Primăria Slatina le-o plăteşte anual elevilor de gimnaziu care acumulează cele mai mari punctaje la concursul Disney Cup. La fiecare ediţie sunt 36 de câştigători care beneficiază de o binemeritată excursie la Paris, unde vor vizita diferite obiective turistice şi unde se vor putea distra la Disneyland. La cei 36 de elevi se vor adăuga șase adulți însoţitori.

Suma estimată pe care municipalitatea a pus-o la bătaie anul acesta pentru concurs este de 270.000 de lei, iar valoarea estimată pentru excursie este de 205.000 lei.

Licitaţia pentru selectarea firmei care să organizeze transportul grupului dus-întors a fost lansată, autoritatea contractantă dând termen pentru depunerea ofertelor până la 20 iunie 2022, ora 15.00.

Excursia ar urma să aibă loc în perioada 24 august – 3 septembrie 2022.

La ediția de anul acesta a concursului, organizat în 24 mai, au participat peste 1300 de copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here