Polițiștii din Slatina, Caracal și Balș au sărbătorit împreună cu cei mici Ziua Copilului/ FOTO

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au desfășurat o serie de activități preventive în municipiile Slatina și Caracal, dar și în Balș, alături de cei mici și de reprezentanții autorităților publice locale. Copiii au putut urca în autospecialele Poliției și s-au bucurat de câinii de urmă ai polițiștilor.

Astfel, în Parcul Tineretului Slatina, pe lângă activitățile desfășurate de primărie, polițiștii Biroului Siguranță Școlară și cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști rutieri, de ordine publică, criminaliști, dar și polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor și Serviciului pentru Acțiuni Speciale i-au încântat pe cei mici cu autospecialele și echipamentele din dotarea fiecărei structuri.

Copiii au primit pliante educative, baloane, ursuleți și brelocuri și au purtat discuții libere cu polițiștii, despre activitatea profesională.

Oamenii legii s-au deplasat și în mai multe locații ce aparțin complexelor de servicii, de tip rezidențial, pentru copii, unde, pe lângă sfaturi și recomandări educativ-preventive, le-au oferit celor mici pizza și băuturi răcoritoare.

Totodată, în Parcul „Constantin Poroineanu”, din Caracal, polițiștii rutieri și de ordine publică au organizat și desfășurat un concurs de biciclete pentru cei mici. Toți participanții au fost câștigători și au primit diplome de merit și dulciuri.

De asemenea, pe platoul Casei Tineretului din Balș, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu polițiștii rutieri și de ordine publicăs-au alăturat activităților desfășurate de primărie și le-au oferit copiilor ocazia de a se urca în autospeciale și de a se fotografia cu o parte din echipamentele din dotarea polițiștilor.

La toate acțiunile desfășurate, polițiștii le-au oferit celor mici sfaturi și recomandări educativ-preventive pe teme precum siguranța rutieră, siguranța în mediul școlar, dar și siguranța lor atunci când se află singuri acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here