Vedetă originară din Slatina, mesaj din partea mamei miliardarului Elon Musk. „Îmi pare rău…”/ FOTO

Originară din Slatina, Mădălina Ghenea este una dintre cele mai populare și apreciate actrițe românce din Italia, iar cariera ei a fost sărbătorită la Festivalul de Film de la Cannes 2022, acolo unde frumoasa brunetă a avut o apariție de nota 10. 

Ce legătură există între Mădălina Ghenea și mama lui Elon Musk

Mădălina Ghenea a primit un mesaj incredibil din partea celebrei Maye Musk. Mama miliardarului Elon Musk i-a scris frumoasei românce pe Instagram, după ce actrița a postat o fotografie cu ea pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2022.

Puțini sunt cei care știu legătura dintre fotomodelul canadian Maye Musk și Mădălina Ghenea. Cele două par a fi extrem de apropiate, după schimbul de mesaje dintre ele. Mama lui Elon Musk și-a exprimat regretul față de faptul că nu a văzut-o pe superba actriță la Cannes.

„Îmi pare rău că te-am ratat la Cannes!”, i-a scris fotomodelul Maye Musk Mădălinei Ghenea, în dreptul fotografiilor pe care românca le-a postat pe Instagram.

Sursa foto: playtech.ro

Acum 40 de ani, Maye Musk a fost încoronată Miss Africa de Sud, dar nu a renunțat la cariera de model nici până în ziua de astăzi.

Prin urmare, mama unuia dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, Elon Musk, se cunoaște cu multe personalități din domeniu. Nu e de mirare că cele două dive se cunosc, având în vedere faptul că Mădălina Ghenea s-a lansat în domeniul modei tot ca fotomodel, iar în anul 2018 a cunoscut-o pe  canadianca în vârstă de 74 de ani.

Maye Musk a pozat nud la 60 de ani

Maye Musk și Mădălina Ghenea s-au întâlnit, pentru prima oară, la o petrecere organizată de o faimoasă casă de modă și de atunci au continuat să păstreze legătura.

Mai mult de atât, actrița româncă și mama lui Elon Musk au luat și masa împreună, semn că prietenia lor este una mai strânsă decât ar fi crezut mulți.

Puțini sunt cei care știu faptul că Maye Musk, mama fondatorului Tesla și Space X, a pozat nud la vârsta de 60 de ani.

Maye și-a început cariera ca model la doar 15 ani, dar în ultimul deceniu a avut parte de realizări considerabile. A fost protagonista unui pictorial incendiar în publicația internațională „Time”, iar doi ani mai târziu, la 65 de ani, a apărut într-un videoclip de-ale lui Beyonce.

Sursa: playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here