Accident în Slatina după ce un șofer de 19 ani nu a acordat prioritate de trecere. Un indicator rutier, pus la pământ/ FOTO

Un accident între două autoturisme a avut loc luni după-amiază în Slatina, în zona Steaua, după ce un șofer de 19 ani nu a acordat prioritate de trecere. Un indicator rutier a fost lovit și pus la pământ.

Este vorba de o tamponare în care au fost implicați doi tineri, de 19, respectiv 28 de ani, care s-au ciocnit în apropierea sensului giratoriu  de la Steaua.

Totul s-a petrecut după ce un tânăr de 19 ani, care conducea un autoturism marca Mercedes, nu a acordat prioritate de trecere unui Audi, condus de un bărbat de 28 de ani.

Una dintre mașinile implicate a lovit un indicator rutier, punându-l la pământ.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un tânăr, în vârstă de 19 de ani, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus regulamentar, de un bărbat, de 28 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 28 de ani, a ricoșat pe un scuar, doborând un indicator rutier de orientare.

În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, eliberând și autorizațiile de reparație pentru cele două autoturisme implicate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuț Vasiloaica.

Sursa imagini: Facebook/Gauss Ramirez

Potrivit acestuia, șoferul vinovat a fost sancționat și a rămâne fără permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Sursa imagine: Facebook/Edi Bărbulescu

„Tânărul, de 19 ani, a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pe o perioadă de 90 de zile”, a precizat Ionuț Vasiloaica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here