Poliţist de la Operaţiuni Speciale, reţinut pentru conducere sub influenţa alcoolului şi fals în declaraţii

Un poliţist de la Brigada de Operaţiuni Speciale Braşov a fost reţinut luni, pentru 24 de ore, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Conform unui comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, poliţistul, Dorin Iulian Aitean, a fost depistat, în noaptea de 29 spre 30 mai, de poliţiştii de rutieră, pe drumul judeţean ce leagă municipiul Braşov de comuna Sânpetru, sub influenţa alcoolului la volan.

La momentul respectiv, poliţistul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, astfel că a fost condus la Spitalul Judeţean Braşov unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, buletinul de analiză toxicologică relevând o alcoolemie la valorile de 1,04 g/l pentru prima probă şi 0,95 g/l pentru cea de-a doua.

Conform sursei citate, deşi i s-a pus în vedere că nu mai are dreptul să conducă autovehicule pe drumurile publice până la finalizarea dosarului penal şi a semnat un proces-verbal în acest sens, în următoarele două zile, poliţistul a condus din nou autoturismul, fiind surprins de camerele de supraveghere video amplasate pe drumurile publice din municipiul Braşov şi din împrejurimile oraşului.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here