La ce niveluri salariale au ajuns polițiștii din Olt. Iată veniturile încasate luna trecută

Din 2017, polițiștii și alte categorii militare cu mai au obligația de a-și trece în declarația de avere veniturile salariale, acestea devenind, prin lege, confidențiale.

Totuși, fiecare inspectorat de poliție este nevoit să declare, la capitolul transparență instituțională, veniturile nete încasate de lucrători, pe categorii profesionale.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, ofițerii cu funcții de comandă pot încasa un salariu net cuprins între 5.017 lei și 8.545 lei, în vreme ce veniturile ofițerilor fără funcție de comandă încasează salarii cuprinse între 2.330 lei și 6.785 de lei, conform unui document cu minimul și maximul veniturilor salariale nete achitate personalului din IPJ Olt în luna mai, 2022.

Personalul contractual cu funcții de conducere din instituție primește în mână peste 7.000 de lei, iar cel fără sarcini de conducere beneficiază de venituri nete între 1.699 lei și 5.546 de lei.

De asemenea, agenții de poliție au primit, în mai 2022, venituri cuprinse între 2.236 lei și 6.782 lei, după cum se observă în tabelul de mai jos..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here