IPJ Olt a rămas fără inspector șef. „Deocamdată nu s-a primit nicio hârtie oficială”

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt a rămas fără inspector șef, după ce, ieri, cel care ocupa funcția în regim de interimat, comisarul șef Ionuț Ilinca, a fost împuternicit pe postul de adjunct.

Ultima zi a împuternicirii sale ca inspector șef a fost data de 15 iunie, el preluând postul de adjunct lăsată liberă de comisarul șef Mihai Mihalache, care s-a întors la conducerea Poliției Slatina.

Astfel, IPJ Olt are acum la conducere doi adjuncți ai inspectorului șef care nu există. Este vorba de Ionuț Ilinca și de comisarul șef Daniel Constantin, venit în acest post de pe funcția de șef al Poliției Corabia.

„Deocamdată nu s-a primit nicio hârtie oficială privind funcția de inspector șef. În momentul în care o asemenea hârtie va veni, veți fi anunțați. Bănuiesc că, dacă nu se va lua o decizie în acest sens, unul dintre noi, cei doi adjuncți, vor prelua, într-o formă legală, atribuțiile de inspector șef”, a declarat Ionuț Ilinca.

Fost șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Olt, Ionuț Ilinca s-a aflat la conducerea inspectoratului din 16 iunie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here