Accidentul de pe Drumul Expres, provocat de o șoferiță din Argeș care a mers pe contrasens/ FOTO+VIDEO

Accidentul petrecut luni pe Drumul Expres 12 a fost provocat de o șoferiță din Argeș care a mers pe contrasens mai mulți kilometri.

Autoturismul acesteia a fost fotografiat de șoferii care circulau regulamentar, imaginile fiind postate pe rețelele de socializare.

Mergând pe contrasens, șoferița din Argeș a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar pe banda a doua.

În urma coliziunii, cele două autovehicule s-au făcut praf. Evenimentul s-a soldat cu două victime, potrivit Centrului INFOTRAFIC al Poliției Române.

În urma impactului au rezultat 2 victime, care sunt evaluate medical în prezent. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere.

„Traficul rutier pe Drumul Expres (DEx12) pe sensul de mers Craiova către Pitești va fi deviat, de la kilometrul 27, pe Drumul Național 65 – European 574, până la finalizarea cercetărilor, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Autoturismul care a provocat accidentul, circulând pe contrasens înainte de nenorocire
Autoturismul șoferiței din Argeș, după impact

2 COMENTARII

  1. Toate proastele au carnet acuma si omoara lumea pe strazi, politia nu a văzut-o pe contrasens??? Dar ia ca sofer cat sa fi de prost sa intri pe contrasens, si soferi au preferat sa pozeze inloc sa faca ceva sa o opreasca sa o intoarca din drum…………

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here