Trafic blocat pe Drumul Expres 12, între Balș și Piatra Olt, din cauza unui accident rutier soldat cu două victime

Trafic rutier este blocat pe Drumul Expres 12, în Olt, din cauza unui accident rutier soldat cu două victime.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DEx12 Balș – Piatra Olt, la kilometrul 26, județul Olt, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului au rezultat două victime, care sunt evaluate medical în prezent. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere.

„În aceste momente, traficul rutier pe Drumul Expres 12 (DEx12) este blocat, pe sensul de mers Craiova către Pitești, la kilometrul 32, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate 2 autoturisme, în care se aflau două persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

Polițiștii Serviciului Rutier Olt sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.

Traficul rutier pe Drumul Expres (DEx12) pe sensul de mers Craiova către Pitești va fi deviat, de la kilometrul 27, pe Drumul Național 65 – European 574, până la finalizarea cercetărilor, a mai precizat reprezentantul IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here