Accident rutier pe DN 64, la ieșire din localitatea Dobrosloveni/ VIDEO+FOTO

Un accident în urma căruia o autoutilitară s-a răsturnat pe câmp a avut loc ieri pe DN64, în Olt, la ieșirea din localitatea Dobrosloveni. În ciuda pagubelor suferite atât de autoutilitară, cât și de autoturismul cu care aceasta a intrat în coliziune, cei doi șoferi au fost de acord să se înțeleagă între ei, fără intervenția Poliției.

În urma impactului între cele două autovehicule, autotilitara, care aparține unei firme ce administrează o brutărie în comuna Fărcașele (Galpan), a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp.

Autoturismul cu care vehiculul de transport marfă a intrat în coliziune a suferit și el avarii serioase la partea din față.

Cu toate acestea, cei doi șoferi au căzut de acord să se înțeleagă între ei asupra daunelor.

„Nu avem date asupra acestui eveniment, pentru că a fost o tamponare, fără victime, iar cei doi conducători auto au căzut de acord să se înțeleagă amiabil”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

Vinovat de producerea accidentului a fost șoferul din autoturism, care, neatent la o manevră pe care a intenționat să o facă în mers, a lovit autoutilitara din spate, anvelopa atinsă de mașină a explodat, iar autotutilitara s-a răsturnat pe câmp.

„Nu știm ce costuri au pagubele. Urmează ca mașina să ajungă în service, să se facă apoi constatarea daunelor, apoi urmăm procedura”, a declarat Daniel Găletan, unul dintre reprezentanții companiei din Fărcașele.

Sursa video: Facebook/Claudiu Rezeanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here