Alimentarea cu apă va fi oprită joi, 23 iunie, în zona Centru din Balș, până seara

Lucrările la noua rețea de alimentare cu apă sunt în desfășurare în zona Centru din orașul Balș, iar mâine, 23 iunie 2022, alimentarea cu apă va fi oprită, în intervalul orar 8.00- 18.00, anunță Compania de Apă Olt.

În acest context, reprezentanții CAO fac apel la locuitorii din zona menționată să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

„Echipa din teren va face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat cât mai repede, în parametri normali”, se arată într-un comunicat al companiei.

Compania de Apă Olt are în desfășurare mai multe investiții în Balș, pentru modernizarea și reabilitarea întregului sistem de alimentare cu apă și canalizare, în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”.

În cadrul contractului „Extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și apă uzată în orașul Balș”, rețeaua de alimentare cu apă va fi reabilitată pe 17,54 km și va fi extinsă cu 5,81 km.

De asemenea, rețeaua de canalizare se va reabilita pe 8,11 kilometri și va fi extinsă cu 4,52 km.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here