Accident de muncă MORTAL la TMK Artrom Slatina. Un muncitor și-a pierdut viața în chinuri groaznice

Un muncitor de la TMK Artrom SA Slatina a murit în chinuri groaznice, joi după-amiază. La fața locului se află polițiștii și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Olt.

Este vorba de un bărbat de 54 de ani care lucra la o mașină de retezat țeavă, în secția ASSEL.

În timp ce opera utilajul respectiv, pe patul de alimentare a pornit o țeavă de dimensiune mare, care l-a izbit pe angajat în spate. Acesta a fost prins între țeavă și patul de control, spatele fiind pur și simplu zdrobit.

Surse din fabrică susțin că, în acel moment, muncitorul nu avea ce să caute în zona în care a avut loc tragedia.

La fața locului au ajuns polițiștii, dar reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Olt.

„La fața locului se află o echipă de inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt care a demarat cercetările în acest caz, pe linia specifică ITM”, a declarat șeful ITM Olt, Cristian Ungureanu.

Angajatul respectiv lucra de circa 30 de ani în cadrul TMK Artrom SA și era un foarte bun amic al liderului de sindicat Cristian Gheorghe.

„Nu îmi vine să cred că s-a întâmplat asta. Chiar azi, la intrare în schimbul doi, m-am întâlnit cu el și am stat de vorbă. Ne-am urat apoi de bine și ne-am despărțit. La scurtă vreme, am auzit de nenorocire. Îmi pare foarte rău, lucra de 30 de ani la noi, avea familie și era un om extraordinar, chiar eram buni amici”, a declarat președintele Sindicatului „Solidaritatea” din cadrul TMK Artrom.

Polițiștii au demarat și ei o anchetă, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here