Un tânăr de 19 ani din Olt, cercetat penal după ce a bătut cu sălbăticie un cal/ Imagini VIDEO cu puternic impact emoțional

Un tânăr de 19 ani, din comuna Brastavățu, Olt, a fost filmat cu telefonul mobil în timp ce își schingiuia propriul cal.

În înregistrarea video se observă clar cum tânărul își lovește animalul, în repetate rânduri și cu toată forța, folosindu-se de un par.

Lasă lemnul, apoi, și începe să lovească animalul cu pumnul în mai multe zone.

Filmulețul a fost postat de cel care l-a realizat pe o pagină de socializare dedicată animalelor.

Polițiștii s-au sesizat și acum îl cercetează penal pe tânărul fără inimă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiurea animalelor.

Sursa video: Facebook/kolakariola (Imaginile video originale – AICI)

„La data de 6 august a.c., în jurul orei 14:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi exercitat acte de violență asupra unei cabaline, în comuna Brastavățu, județul Olt.

La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Vișina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Brastavățu, ar fi exercitat acte de violență asupra unei cabaline.

În cauză, au fost sesizați polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor care au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiurea animalelor, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here