Teatrul și filmul de scurt metraj revin la Caracal, în cadrul unei noi ediții a Festivalului „fesTin”. Programul complet

Centrul Cultural Municipal „Radu Șerban” Caracal anunță organizarea, în cea de-a doua parte a lunii august, a celei de-a XII-a ediții Festivalului de teatru și film de scurt metraj pentru tineret „fesTin”.

Festivalul, pentru organizarea căruia își dau mâna Consiliul Local, Primăria Caracal și Centrul Cultural Municipal „Radu Șerban”, va avea loc în perioada 23 – 26 august.

După deschiderea oficială a manifestării, programată pe 23 august, la ora 18.00, va avea loc, pe platoul din fața primăriei, începând cu ora 19:30, concertul live NoAntidote, urmat de spectacolul pirotehnic prezentat de Paladinii de Terra Medies.

Pe 24 august vor avea loc workshop-uri de teatru și film de scurt metraj pentru participanți, iar în 25 august, la Teatrul Național Caracal, va avea loc concursul de teatru.

Pe 26 august, după Gala fesTin 2022, publicul va putea urmări, începând cu ora 19:00, spectacolul de teatru „Pe o pânză de păianjen”, în regia lui Vlad Zamfirescu. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de la agenția Teatrului Național Caracal, de luni până vineri, între orele 10:00 și 13:00. Prețul unui bilet este 80 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here