Soția lui Alexandru Cumpănașu, la spital după ce, în urmă cu două săptămâni, cei doi au fost victimele unui accident rutier

După ce, în urmă cu aproape două săptămâni, Alexandru Cumpănașu a ajuns la spital în urma unui accident rutier provocat de un alt șofer, ieri și soția sa, implicată și ea în accidentul petrecut în Capitală, a fost preluată de un echipaj SMURD și dusă la Urgențe.

Anunțul a fost făcut chiar de soț pe pagina lui de socializare. Potrivit acestuia, soției sale i s-a făcut din senin rău. Au apărut dureri de cap, după care femeia a leșinat.

„Vă rog să vă rugați pentru noi. După ce acum o săptămână am ajuns eu la urgență din cauza unui dobitoc, acum soția este la urgență. I s-a făcut rău, dureri de cap, a leșinat și a venit SMURD. La fel. Rapid și eficient. Sper să nu fie nimic grav. Abia putea vorbi cand și-a revenit. Este îngerul meu.

O iubesc enorm. Iar rugăciunile voastre ne-au fost de multe ori de ajutor”, a scris, pe Facebook, Alexandru Cumpănașu.

În urmă cu aproape două săptămâni, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșeanu, una dintre adolescentele răpite și ucise de Gheorghe Dincă, și soția sa au fost victimele unui accident de circulație provocat de un alt șofer. Cumpănașu a fost atunci preluat de un echipaj SMURD care l-a transportat la spital.

„Actualizare: Poliția i-a reținut azi noapte permisul pentru 90 de zile individului care a intrat aseară în mașina mea și a soției.

Când un dobitoc nu se asigură și intră puternic în tine. Acum sunt la spital. Cine înjură SMURD e un dobitoc. Au sosit în 3 min. Revin. Sper”, a scris, pe Facebook, Alexandru Cumpănașu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here