Accident, azi-noapte, între un Matiz și un TIR. O tânără din Slatina a ajuns la spital după ce a depășit pe linia continuă/ FOTO

O tânără de 26 de ani, din Slatina, a ajuns la spital, noaptea trecută, după ce autoturismul pe care îl conducea pe DN64 a acroșat un TIR care venea din sens opus. Potrivit unei surse OLT-ALERT.RO, tânăra a efectuat manevra de depășire a unui alt autoturism chiar pe linia continuă.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 23:40, pe DN64, în afara localității Brâncoveni, acolo unde tânăra șoferiță din Slatina ar fi efectuat manevra de depășire a unui alt autoturism pe linia continuă, potrivit unei surse OLT-ALERT.RO.

În timpul manevrei, Matiz-ul a acroșat autotrenul.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de o tânără, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Slatina, a acroșat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Craiova.

În urma coliziunii, tânăra a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Ionuț Vasiloaica.

Sursa foto: Facebook/Mădălina Smarandache

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here