Ziua Porților Deschise la Clubul Copiilor „Marius Bunescu” din Caracal. Micii vizitatori, impresionați/ FOTO

Clubul Copiilor „Marius Bunescu” din Caracal a organizat, luni, Ziua Porților Deschise pentru elevii școlilor din oraș care au vizitat instituția însoțiți de cadrele didactice. La acțiune, primăria municipiului a fost reprezentată de viceprimarul municipiului, Marina Samiee.

Manifestarea s-a bucurat de un real succes, susțin organizatorii, judecând acțiunea după reacțiile copiilor.

Însoțiți de cadrele didactice, elevii școlilor din Caracal au vizitat cercurile clubului și au participat la activitățile interactive organizate de cadrele didactice din club pe diferite domenii de activitate: cultural artistice, sportive si educative.

„Ca reprezentant oficial din partea primăriei, am avut-o alături de noi pe doamna viceprimar Marina Samiee.

Ne-am bucurat să vedem că respectiva activitate a avut un adevărat impact pentru atingerea obiectivelor propuse in anul școlar 2022-2023”, a declarat, la final, directoarea clubului, prof. Viorica Sandu.

Imagini de la acțiune:

Clubul Copiilor „Marius Bunescu” din Caracal cuprinde nouă cercuri în cadrul cărora copiii pot dezvolta abilități deosebite, respectiv muzică, informatică, tenis de masă, carting, cenaclu literar, cultură și civilizație franceză și engleză, dans modern și gimnastică sportivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here