Peste 400 de amenzi aplicate de polițiștii din Olt în doar două zile. Zeci de permise și certificate de înmatriculare, reținute

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au desfășurat, în ultimele 48 de ore, activități specifice pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice. Au fost date peste 400 de amenzi și au fost reținute zeci de permise auto și certificate de înmatriculare.

Mai exact, în cadrul acțiunilor desfăşurate au fost aplicate 426 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 113.000 de lei, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 19 permise de conducere şi 10 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au constatat și șapte infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, mai arată sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here