REVOLTĂTOR: Accidentul dintre Brebeni și Schitu, soldat cu o victimă, după o întrecere între 2 autoturisme/ FOTO

Un martor ocular susține că evenimentul rutier care a avut loc, vineri, pe DJ 546 A, între localitățile Brebeni și Schitu, în urma căruia o persoană a ajuns la spital, s-a petrecut după o întrecere între două autoturisme.

Participantul la trafic care a văzut cum s-a petrecut accidentul susține că două autoturisme au trecut pe lângă el cu circa 150 de kilometri la oră și că, după câteva minute, a văzut unul dintre autoturism în aer, plonjând pe câmp.

„Inconștient, criminal.
Se întreceau 2 autoturisme, au trecut pe lângă mine cu peste 150 km/oră, cred.
Am gândit, ăștia nu sfârșesc bine și după câteva minute am văzut o mașină în aer și un nor de praf.
Au avut noroc cu carul.
Dureros e că pot ciocni și alte mașini și distruge familii cu copii care circulă regulamentar”, povestește martorul.

În accident a fost implicată și o autoutilitară, în care se afla șoferul și o pasageră. Femeia, în vârstă 40 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate trei autovehicule, respectiv, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Nicolae Titulescu, un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Șerbănești și o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Șerbănești.

În urma evenimentului rutier, o femeie, în vârstă de 40 de ani, pasageră în autoutilitară, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here