Ştii cine e fetiţa din imagine? S-a născut în Slatina, iar azi este cea mai frumoasă româncă și face furori la nivel internațional/ FOTO

Este considerată pe bună dreptate una dintre cele mai frumoase femei din România, este tânără şi are succes inclusiv pe plan internaţional.

În vârstă de 35 de ani, românca este actriță, fotomodel, manechin și femeie de afaceri. Şi mai mereu în lumina reflectoarelor.

S-a născut la data de 8 august 1987, la Slatina şi încă de la o vârstă fragedă a fost în lumina reflectoarelor, participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop”.

Mădălina Ghenea şi-a început cariera în domeniul modei la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni, scrie Wikipedia.

A participat apoi la prezentări de modă în toată lumea, dar mai ales în România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania.

A atras atenția presei din România odată cu lansarea videoclipului melodiei „Il tempo tra di noi” a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț.

În anul 2010, debutează în televiziune și acceptă să participe la concursul Ballando con le stelle, devenind partenera lui Simone Di Pasquale. Debutul său ca actriță l-a făcut în 2011 în rolul Irinei din filmul italian I soliti idioti.

Dragostea Mădălinei Ghenea pentru Italia este cunoscută. Ea locuieşte în Peninsulă de ani buni şi se bucură de o carieră de succes ca model. (Sursa: antena3.ro)

Mădălina Ghenea s-a născut la data de 8 august 1987, la Slatina, oraș în care a absolvit Colegiul Național „Ion Minulescu”.

Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentări de modă în toată lumea, România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania. Prin urmare, Mădălina se declară „cetățean al lumii, cu viața într-o valiză”. Printre reclamele cele mai cunoscute se numără cele la branduri ca La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Hunkemöller.

Ea este și o cunoscută actriță. A jucat în I soliti idioti – regia Enrico Lando, 2011, Roman e il suo cucciolo – regia Alessandro Gassman, 2012, Dom Hemingway – regia Richard Shepard, 2013, Urma – regia Dorian Boguță, 2019, House of Gucci – regia Ridley Scott, 2021.

În plan sentimental, printre cuceririle ei se numără actorul Leonardo DiCaprio, cu care a avut o relație și actorul scoțian Gerard Butler. In 2016 a avut o relație și cu celebrul designer Philipp Plein.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here