Reduceri la tratamente pentru riduri, la injecții cu acid hialuronic, botox și implanturi mamare pentru polițiști. Nu e glumă!

Unul dintre sindicatele din Poliție au negociat cu trei clinici promoții la diverse tratamente estetice pentru membrii săi.

Este vorba de Sindicatul Democratic al Polițiștilor (SIDEPOL), care a reușit să obțină reduceri la mai multe tratamente pentru oamenii legii pe care îi reprezintă.

„În urma mai multor solicitări venite din partea membrilor de sindicat, am decis să lărgim paleta de oferte pe care o avem, prin facilitarea accesului membrilor și la clinici specializate de estetică și remodelare corporală. Astfel, am încheiat mai multe parteneriate de colaborare cu trei clinici din domeniu din orașele: București, Craiova, Timișoara, care oferă discounturi considerabile membrilor noștri, la procedurile alese în cadrul clinicilor acestor parteneri”, se arată într-o informare publicată de sindicat pe site-ul propriu.

Astfel, polițiștii au acces, printre altele, la tratamente pentru riduri, la injecții cu acid hialuronic, botox și implanturi mamare la prețuri reduse.

SIDEPOL numără, la nivel național, aproximativ 3000 de membri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here