Bărbatul de 54 de ani, din Olt, dat dispărut de ginerele său, a fost găsit MORT pe câmp. Polițiștii au deschis un dosar penal

Bărbatul de 54 de ani, din localitatea olteană Cilieni, dat dispărut, vineri, de ginerele său, a fost găsit, fără suflare pe izlazul comunal.

Descoperirea a fost făcută în cursul zilei de ieri, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

Bărbatul plecase de acasă în data de 16 noiembrie și nu a mai revenit.

„La data de 20 noiembrie a.c., bărbatul în vârstă de 54 de ani, din comuna Cilieni, județul Olt, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu în data de 16 noiembrie a.c. și nu a mai revenit, a fost identificat decedat pe izlazul comunal”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Trupul bărbatului a fost depus la morga Spitalului Orășenesc Corabia, în vederea efectuării autopsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările, a mai precizat Claudiu Șerban.

Dispariția a fost sesizată vineri, 18 noiembrie, de ginerele omului, care le-a spus polițiștilor că socrul său, Marian Mincu, de 54 de ani, a plecat voluntar de acasă, în data de 16 noiembrie, și nu a mai revenit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here