Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul funcționarului din Primăria Slatina care a murit noaptea trecută

Polițiștii au deschis un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă în cazul funcționarului din Primăria Slatina care a murit noaptea trecută.

Aceasta este procedura standard în astfel de cazuri.

„La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 06:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi decedat într-un imobil din municipiul Slatina.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina, care, din primele verificări, a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Slatina, ar fi decedat într-un imobil de pe strada Toamnei, din municipiul Slatina, județul Olt.

În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările.

Ionuț – Samir Barabaş, de 40 de ani, era şef serviciu la Departamentul Executare din cadrul Direcţiei Economice Slatina. El s-a stins din viață azi-noapte, acasă, în urma unui infarct, deși cunoscuții spun că nu îl știau ca având probleme cu inima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here