Un bărbat din Găneasa a fost reținut pentru agresiune sexuală asupra fiicei sale de 7 ani

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Olt, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut, joi, un bărbat din Găneasa, cercetat pentru agresiune sexuală asupra fiicei sale de 7 ani.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt a fost cea care a sesizat Poliția în legătură cu acest caz.

„În fapt, la data de 6 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Găneasa, ar fi abuzat-o fizic și emoțional pe fiica sa minoră, în vârstă de 7 ani.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, fiind continuate cercetările în vederea documentarii activității infracționale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

În urma probatoriului administrat, joi, 8 decembrie, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele bărbatului de 37 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca  mâine să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.

Documentarea activității infracționale a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Operațiuni Speciale Olt și Biroului Operațiuni Speciale Craiova.

IPJ Olt face precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here