Vedeta din Slatina care s-a iubit cu mai mulți milionari ai lumii și-a pierdut succesul la bărbați?!/ FOTO

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase femei din lume, s-a iubit cu mai mulți bărbați cunoscuți, dar relațiile ei nu au durat foarte mult. Majoritatea milionarilor au încercat să o cucerească, dar nu au putut rezista lângă model pe termen lung.

Mai mult, Mădălina Ghenea ar fi primit și sume uriașe de bani de la bărbații care voiau să o cunoască. În perioada 2014-2015, un cetățean elvețian de peste 65 de ani cu care a trăit o poveste de „amor” i-a plătit fratelui ei, Alin Florin Ghenea, apartamentul luat prin credit bancar, în valoare de aproximativ 90.000 de euro.

Cu cine s-a iubit Mădălina Ghenea

Ea s-a iubit și cu Leonardo di Caprio, cu care s-a întâlnit în Australia. Cu toate astea, actorul a povestit că nu a avut o relație cu Mădălina Ghenea, ci doar o aventură.

Al doilea bărbat celebru de pe lista Mădălinei Ghenea este nimeni altul decât Gerard Butler. Relația lor a durat câteva lui, dar actorul a părăsit-o din cauza crizelor ei de nervi și isterie. Acesta a povestit că a fost speriat de model și de atitudinea ei „dubioasă”.

Sursa foto: Instagram

Despre Michael Fassbender se spune faptul că s-ar fi cunoscut cu Mădălina Ghenea la Festivalul de Film de la Toronto, în 2014, iar pentru că pasiunea dintre cei doi a fost extrem de puternică, actorul ar fi ajuns în patul șatenei din prima. Ea ar fi rămas însărcinată și i-ar fi cerut 700.000 de euro pentru avort, însă nu ar fi văzut niciodată acești bani.

Mădălina Ghenea s-a născut la data de 8 august 1987, la Slatina, oraș în care a absolvit Colegiul Național „Ion Minulescu”.

Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentări de modă în toată lumea, România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania. Prin urmare, Mădălina se declară „cetățean al lumii, cu viața într-o valiză”. Printre reclamele cele mai cunoscute se numără cele la branduri ca La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Hunkemöller.

Ea este și o cunoscută actriță. A jucat în I soliti idioti – regia Enrico Lando, 2011, Roman e il suo cucciolo – regia Alessandro Gassman, 2012, Dom Hemingway – regia Richard Shepard, 2013, Urma – regia Dorian Boguță, 2019, House of Gucci – regia Ridley Scott, 2021.

În plan sentimental, printre cuceririle ei se numără actorul Leonardo DiCaprio, cu care a avut o relație și actorului scoțian Gerard Butler. In 2016 a avut o relație și cu celebrul designer Philipp Plein.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here