Primăria Constanța a semnat încă două contracte prin PNRR. Ce valoare au și ce proiecte vizează

Primăria municipiului Constanța a semnat, la începutul acestei săptămâni, încă două noi contracte prin Programul Naționale de Redresare și Reziliență (PNRR).

Este vorba de finanțări de 11,9 milioane de lei pentru reabilitarea termică a clădirilor rezidențiale L48, L49 și L50 și pentru achiziționarea a 100 de panouri informative destinate călătorilor.

„Revin cu încă două vești bune: la începutul acestei săptămâni am semnat contractele de finanțare nerambursabilă pentru reabilitarea energetică a blocurilor L48, L49 și L50 din zona Casei de cultură și pentru achiziționarea celor 100 de panouri informative pentru călători, pe care le vom monta în stațiile de autobuz.

Valoarea proiectului de creștere a eficienței energetice a clădirilor rezidențiale L48, L49 și L50 este de 10,1 milioane lei (fără TVA, care va fi suportat de la bugetul de stat), bani primiți prin PNRR (componenta 5, Valul renovării).

Achiziționarea celor 100 de panouri informative presupune o finanțare de 1,8 milioane lei (fără TVA, care a fi suportat de la bugetul de stat), bani proveniți de asemenea prin PNRR (componenta 10, Fondul local)”, a declarat primarul Constanței, Vergil Chițac.

Primarul Vergil Chițac

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here