Zilele Slatinei: Municipalitatea a premiat 82 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie/ FOTO+VIDEO

Manifestările organizate de Primăria Slatinei cu prilejul împlinirii a 655 de ani de la prima atestare documentară a orașului a continuta duminică, 22 ianuarie, cu Gala Seniorilor, derulată la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” și în cadrul căreia 82 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost premiate de municipalitate.

Sala de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” a devenit neîncăpătoare de seniorii orașului care, anul trecut, au împlinit 50 de ani de căsnicie. Printre știa s-au numărat și personalități, precum rapsodul popular Eugen Greceanu, fost membru al Ansamblului folcloric „Plaiurile Oltului” (azi „Doina Oltului”), un virtuoz al mai multor instrumente de suflat, sau Nichita Dragomira, fost cel care a înființat și condus zeci de ani Ansamblul „Plaiurile Oltului” și fost director al Centrului de Creație Olt.

Diplomele de recunoștință au fost înmânate de cei doi viceprimari al municipiului, Gigi Ernes Vîlceleanu și Alexandru Berechet.

La final, seniorii au avut parte de un concert muzical susținut de îndrăgitul interpret Paul Surugiu – Fuego, alături de prietenii acestuia, excepționala naistă Mădălina Lupu (elevă a marelui artist Gheorghe Zamfir) și de pianistul și dirijorul Vicențiu Perniu.

Imagini foto și video de la eveniment:

Luni, 23 ianuarie, de la ora 17.00, va avea loc Gala Superlativelor, eveniment în care va fi conferit titlul de cetățean de onoare al orașului unor personalități din lumea medicală și învățământ și vor fi acordate diplome de merit mai multor instituții, companii și cetățeni care fac cinste municipiului-reședință de județ.

Manifestările se vor încheia în aceeași seară, cu un concert al trupei Ad Libitum Voices.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here