Balșul va avea, din nou, echipă de fotbal. Când va fi înființată/ Anunțul primarului Cătălin Rotea

Balșul va avea, din nou, echipă de fotbal. Anunțul a fost făcut în live-ul susținut, marți seară, de primarul orașului Cătălin Rotea.

Edilul ia în calcul ca echipa să fie înființată și să devină activă chiar din toamna acestui an.

„Vreau să vă comunic rapid celelalte proiecte pe care urmează să le facem: reabilitarea parcului central (două milioane de euro, depunere pe fonduri europene în aprilie) – asta presupune reabilitarea integrală a parcului, inclusiv o extindere în zona din spatele stadionului, spre faleza Oltețului, unde vom face o mică esplanadă; construire bazin de înot – s-a făcut organizarea de șantier – lucrările trebuie să înceapă cât se poate de repede și acesta va fi construit în spatele stadionului de fotbal; construire sală de sport – lucrările trebuie să înceapă, se mai așteaptă doar avizul de la ISU. Dacă tot facem această zonă, respectiv reabilitarea parcului central, construire bazin de înot și a unei săli de sport, vă spun serioas că iau în calcul în mod activ, și cred că va fi implmentată, înființarea sau susținerea unei echipe de fotbal a orașului începând cu toamna acestui an. Pentru că, dintotdeauna, Balșul a avut o tradiție fotbalistică și hambalistică, și cred că dacă creăm acest pol de interes cu o zonă de parc reabilitată, bazin de înot și sală de sport, cred că louitorii orașului Balș își doresc să vină să vadă meciurile unei echipe de fotbal, chiar dacă ea pleacă din liga a patra și vedem până unde o vom duce”, a transmis, live, Cătălin Rotea.

Primarul Balșului a început, de aseară, o serie de sesiuni live, pe Facebook, lunare, în care informează populația în legătură cu stadiul proiectelor în derulare și răspunde întrebărilor primite de la oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here