Senatoarea de Olt Siminica Mirea lansează oamenilor invitația să îi transmită problemele cu care se confruntă sau inițiative/ FOTO

Senatorii și deputații au început, ieri, o nouă sesiune parlamentară, având la bază un nou plan de acțiune.

În acest context, senatoarea PSD de Olt Siminica Mirea îndeamnă cetățenii să îi transmită orice situație, problemă, doleanță sau inițiativă, asigurându-i că voi tot posibilul pentru soluţionarea acestora.

„În ceea ce urmează, obiectivele sunt ambițioase, iar orice demers pentru bunăstarea dumneavoastră va fi, ca până acum, prioritar pentru mine.

Motiv pentru care vă lansez invitația și în această sesiune parlamentară de a-mi transmite orice situație, problemă, doleanță sau inițiativă și vă asigur că voi depune toate eforturile pentru soluţionarea acestora.

Rămân aceeași persoană permanent preocupată de problemele românilor şi de identificarea soluţiilor. Știți foarte bine că politică reprezintă o răspundere EXCLUSIV cetăţenească, iar împreună putem construi o comunitate mai bună, unde fiecare să aibă o şansă și o posibilitate de a reuşi în viaţă pentru a-și aduce contribuţia”, a scris, pe pagina sa de socializare, Siminica Mirea.

Prima ședință din acest an a grupului parlamentar PSD

Programul Senatului României poate fi consultat la următoarea adresă: www.senat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here