Un bărbat din Olt și o femeie din Argeș, reținuți după ce au săvârșit acte sexuale explicite într-o sală de păcănele/ Imagini VIDEO

Un bărbat din localitatea Colonești, județul Olt, și o femeie din Pitești, Argeș, ambii de 33 de ani, au fost reținuți, ieri, după ce, în urmă cu aproximativ două săptămâni, au săvârșit acte sexuale explicite într-o sală de păcănele din Pitești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeș, Florin Popa, în ziua de 2 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, ca urmare a faptului că, la un eveniment ce a avut loc la sfârșitul lunii februarie, în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Pitești, două persoane, un bărbat și o femeie, ar fi săvârșit, în public, acte sexuale, cu caracter explicit.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat verificările, iar în urma activităților desfășurate au identificat cele două persoane, un bărbat de 33 de ani, din Colonești, județul Olt și o femeie de 33 de ani, din Pitești.

Ieri, 14 martie, după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

„Verificările continuă, pentru stabilirea răspunderii persoanei juridice și sancționarea acesteia”, a precizat Florin Popa.

De asemenea, documente în cauză vor fi comunicate instituțiilor abilitate, în vederea dispunerii măsurilor în consecință privind activitatea societății ce dețină sala de jocuri de noroc în incinta căreia s-a petrecut evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here