Poliția Economică Olt, pe urmele firmelor din agricultură care nu utilizează case de marcat. Au fost date amenzi de zeci de mii de lei

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au desfășurat, în perioada 11-14 martie, mai multe acțiuni de verificare pentru depistarea operatorilor economici care nu respectă legislația privind obligația de a utiliza aparate de marcat electronice, fiind vizați în special companiile din sectorul agricol. Au fost aplicate amenzi de peste 37.000 de lei.

În cadrul acțiunilor au fost controlați 39 de operatori economici care își desfășoară activitățile în localitățile Slatina, Piatra-Olt, Drăgănești-Olt, Curtișoara, Găneasa și Priseaca, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

În cadrul controalelor, pentru nerespectarea obligației de a utiliza aparate de marcat electronice, polițiștii au aplicat operatorilor economici 10 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 37.500 de lei, fiind confiscați și 3.250 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here