Percheziții în Slatina, Piatra-Olt și Pleșoiu, într-un dosar de fals, uz de fals și inducerea în eroare a organelor judiciare/ VIDEO

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt au desfășurat, joi dimineață, sub coordonarea unui procuror, mai multe percheziții în Slatina, Piatra olt și Pleșoiu, la domiciliile unor persoane fizice și la sediul unei persoane juridice, într-un dosar de fals, uz de fals și inducerea în eroare a organelor judiciare.

În fapt, trei bărbați, cu vârstele de 42, 49 și 70 de ani, din localitățile Slatina, Piatra-Olt și Pleșoiu sunt cercetați într-un dosar penal, instrumentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și inducerea în eroare a organelor judiciare.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au ridicat înscrisuri, sisteme de calcul și telefoane mobile, în vederea documentării activității infracționale a persoanelor bănuite.

„Pentru bărbații de 70 de ani, respectiv 49 de ani au fost dispuse mandate de aducere, aceștia urmând sa fie conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Judetean Olt, în vederea audierii”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here