O mare vedetă internațională originară din Slatina, victimă a hărțuirilor. Ce a spus ea, cu lacrimi în ochi/ FOTO

Mădălina Ghenea afișează o viață perfectă pe rețelele sociale. Vedeta este urmărită și admirată de milioane de fani din întreaga lume, însă nu mulți știu povestea ei. În spatele zâmbetului perfect, se ascund povești de viață care au traumatizat-o pe românca celebră peste hotare. 

De ani de zile, Mădălina Ghenea a ales să trăiască departe de România. În Italia, aceasta a reușit să își transforme visul în realitate și a devenit cunoscută în întreaga lume. Românca a avut pachetul complet care i-a adus faima internațională. Frumusețea și talentul au poziționat-o în topul celor mai admirate femei, dar asta a venit la pachte și cu experiențe periculoase.

Recent, într-un interviu pentru o publicație din Italia, Mădălina Ghenea a povestit cum în ultimii șase ani a trăit mereu cu spaima în sân. Vedeta a fost victima diverselor hărțuiri. Din fericire, totul s-a întâmplat online și nu și în viața reală. Conturile ei de socializare au fost sparte de nenumărate ori, așa că a început să se teamă pentru viața ei.

Mădălina Ghenea a vorbit despre fețele nevăzute ale faimei

Mădălina Ghenea și-a dat seama că nu este deloc de joacă cu asta, așa că a apelat la autoritățile din Italia. În ultima perioadă, aceasta a fost protejată de autorități și s-a simțit în siguranță. Prima dată, vedeta a crezut că aceste amenințări sunt normale în lumea vedetelor din cauza popularității. Însă, cu timpul și-a dat seama că asta nu este deloc normal, așa că a luat măsurile necesare.

Foto: Instagram/Mădălina Ghenea

„Din păcate, în ultimii șase ani am fost victima hărțuirii: profilurile mele sociale au fost sparte de mai multe ori. Am fost foarte speriată, chiar dacă, din fericire, nu am întâlnit niciodată fizic această persoană. Trebuie să mulțumesc Parchetului din Milano, deoarece a reușit să identifice hărțuitorul.

La început am acceptat, nu am făcut nimic. Am crezut că este un efect secundar al meseriei mele, al popularității, dar nu trebuie să accepți niciodată cuvinte atât de grave, de dure. Nimeni nu merită un asemenea lucru”, a declarat Mădălina Ghenea, potrivit WOWbiz.ro.

Cel mai recent eveniment nefericit în care a fost implicată a fost jaful din Aeroportul din Roma. Mădălinei i-au fost furate valize cu bijuterii scumpe, dar și ținute. Vedeta se pregătea pentru un eveniment și consideră că a fost filată cu mult timp înainte. Atunci, vedeta s-a speriat foarte tare, mai ales că a fost pentru prima dată când a trecut printr-un astfel de eveniment neplăcut.

Sursa: substantial.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here