Aproape 11 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea străzilor din Piatra Olt. Primarul Nicușor Rada a semnat contractul de finanțare

Nicușor Rada, primarul orașului Piatra Olt

Primarul orașului Piatra Olt a semnat, recent, un nou contract de finanțare pentru investiții privind dezvoltarea orașului.

Este vorba de un contract de aproape 11 milioane de lei pentru modernizarea și reabilitarea străzilor din Piatra Olt.

„Am semnat joi un nou contract de finanţare, cu fonduri guvernamentale, care vizează modernizarea şi reabilitarea străzilor din oraşul nostru.

Finanțarea, în valoare de peste 10,9 milioane lei este obţinută în cadrul Programului Naţional «Anghel Saligny» şi prevede asfaltarea a șapte km de drumuri de interes local.

În acest moment, se lucrează la elaborarea documentaţiei pentru achiziţia publică de proiectare şi execuţie lucrări”, a declarat primarul Nicușor Rada.

Potrivit proiectului, sunt prevăzute lucrări de asfaltare pe străzile Nica Rădulescu, Vasluiului, Fleștenoaga, Maior Monete Florea, Aleea Nucului, Aleea Viilor, Aleea Armoniei 1, Crinului, Caragea, Sârbeni, Aleea Duzilor, Izvorul Rece 2, ing. Ionel Marian, Unirii 2 și Jugaliei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here