Conflict la Valea Mare: Un bărbat a fost lovit cu toporul în cap de un tânăr

Un bărbat de 32 de ani a fost lovit cu toporul în cap, aseară, de un tânăr de 21 de ani, totul pe fondul unui conflict spontan izbucnit între ei.

Totul a avut loc în jurul orei 22:45, în timp unei petreceri, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Perieți.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Valea Mare, județul Olt, ar fi fost lovit cu un obiect tăietor în zona capului de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Perieți, județul Olt”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul medical sosit la fața locului, însă acesta a refuzat transportul la unitatea spitalicească.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here