Accident pe DN 65, în curba de la Valea Mare, soldat cu o victimă care a ajuns la spital

Un accident rutier soldat cu o victimă a avut loc duminică dimineață, pe Drumul Național 65, în afara localității Valea Mare. Un bărbat, pasager în autoturism, a fost rănit, fiind transportat la spital.

Evenimentul a fost anunțat la Poliție în jurul orei 06:15, la fața locului deplasându-se polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din orașul Scornicești.

În urma evenimentului rutier, un bărbat în vârstă de 45 de ani, pasager în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

„Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here