O femeie din Olt și-a ÎNJUNGHIAT soțul în ziua de Buna Vestire, după ce acesta ar fi agresat-o fizic

Sursa foto: b1.ro

O femeie din localitatea Curtișoara și-a înjunghiat soțul în zona gâtului, sâmbătă seară, în urma unui conflict spontan și după ce ar fi fost lovită de el.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt a fost sesizat, sâmbătă seară, în jurul orei 21:30, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat din comuna Curtișoara ar fi fost înjunghiat de către o femeie, în timp ce se afla la domiciliul său.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa și o echipă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că între un bărbat în vârstă de 47 de ani și o femeie în vârstă de 42 de ani, ambii din comuna Curtișoara, județul Olt, ar fi izbucnit un conflict spontan.

„În urma conflictului, bărbatul ar fi agresat fizic femeia, iar aceasta l-ar fi înjunghiat cu un obiect tăietor – înțepător în zona gâtului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Atât bărbatului, cât și femeii le-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul medical sosit la fața locului, ulterior fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, iar femeia a fost internată la Centrul de Asistenţă Socială și Protecția Copilului Olt.

Totodată, a fost întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, fiind continuate cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here