Donald Trump s-a predat poliției din New York și este în arest. Fostul președinte, primul din istoria SUA care este inculpat, se va confrunta cu peste 30 de capete de acuzare

Donald Trump, primul fost președinte american care este inculpat, s-a predat poliției din New York și este în arest, într-un dosar în care se va confrunta cu peste 30 de capete de acuzare, potrivit CNN. Odată ce va fi trimis formal în judecată, republicanul ar urma să se întoarcă în Florida și să susțină un discurs la Mar-a-Lago.

Al 45-lea președinte al Statelor Unite este în custodia poliției newyorkeze și trece prin procedura de înregistrare la biroul procurorului districtual din Manhattan.

Punerea sub acuzare ar urma să fie dezvăluită oficial marți, când vom afla primele detalii publice despre acuzațiile care i se aduc fostului președinte american. CNN susține că Donald Trump se va confrunta cu peste 30 de capete de acuzare, ca parte din ancheta privind plata ce ar fi fost efectuată către actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels în anul 2016.

Echipa de avocați a republicanului a anunțat că Trump va pleda nevinovat și va contesta acuzațiile ce i se impută. Se crede că fostul președinte, care a comis că nu va renunța la intenția de a candida pentru un nou mandat la alegerile din 2024, va zbura înapoi către Florida după ce va fi trimis în judecată și va susține un discurs în această seară la Mar-a-Lago.

Sursa: b1tv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here