Cinci lucruri pe care să NU le mănânci atunci când eşti mahmur

Dacă ai băut prea mult aseară, poţi să-ţi faci ziua mai bună prin simpla evitare a unor alimente. Iată ce să nu pui în gura la mahmureală.

Mâncare grasă
Deși s-ar putea să ai o poftă imensă de grăsimi, este cea mai proastă idee atunci când corpul se chinuie să metabolizeze alcoolul. Îl suprasoliciți și riști să te simți mai rău decât înainte.

Suc de portocale
Nu este cea mai bună idee pentru mahmureală, mai ales în cazul persoanelor care au probleme cu stomacul. Acidul citric este ultimul lucru de care ai nevoie.

Carne
La mahmureală, ai mânca multă, multă carne. Din nefericire, este o alegere foarte proastă. Să mănânci doar proteine, fără să incluzi carbohidrați, cu nivelul de zahăr scăzut din sânge pe care îl ai, este calea sigură spre migrene puternice.

Cafea
Nici să bei multă cafea nu te ajută prea mult să te pui pe picioare. Aceasta deshidratează, iar corpul tău este deja complet deshidratat de la alcool.

Fast food
Chiar dacă îți place la nebunie pizza și crezi că îți poate potoli foamea, nu opta pentru acest aliment deoarece conține prea multe grăsimi și îți va accentua senzația de greață. Nici meniurile de la fast food nu sunt mai bune, așa că optează pentru alimente mai naturale. Bananele, de exemplu, sunt excelente pentru mahmureală –  te pun pe picioare cât ai zice pește.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here