Muncitorii unei firme de construcții din Slatina, ATACAȚI cu bâte, răngi și furci în Potcoava. Două victime, la spital/ FOTO

Muncitorii unei mari companii de construcții din Slatina au fost atacați, joi după-amiază, în timpul programului de lucru, la Potcoava, unde firma derulează o lucrare de reabilitare a sistemului de alimentare cu apă, de mai mulți localnici, care au venit înarmați cu bâte, răngi și furci. Mai multe persoane au fost rănite, două dintre victime fiind transportate de ambulanțe la spital. La fața locului au ajuns și mai multe echipaje de poliție și jandarmi.

Clipe de groază pentru echipa de muncitori care, în timp ce își vedea liniștită de treabă, s-a văzut atacată cu răngi, bâte de baseball și furci, după cum a povestit un reprezentant al companiei care desfășoară lucrări la alimentarea cu apă din Potcoava.

Potrivit inginerului care coordonează lucrarea, localnicii bătăuși au fost deranjați că muncitorii au restricționat traficul rutier, care, dirijat cu paleta, se desfășoară în zonă alternativ, pe o singură bandă, din cauza lucrărilor derulate la sistemul de alimentare cu apă.

Mai multe persoane au fost rănite. La locul incidentului au ajuns mai multe echipaje medicale de la Ambulanță și SMURD. Două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar alte două victime au fost preluate și transportat la spital.

„Totul s-a petrecut în jurul orei 16.00. A venit mai întâi un bărbat cu scuterul, a dat ture pe acolo, apoi au venit și alți bărbați, pregătiți de bătaie, cu bâte de baseball, cu răngi, cu furci și au tăbărât pe muncitorii noștri, i-au bătut rău. Unul dintre colegi este posibil să aibă coaste rupte, altul este și el rănit. Au venit ambulanțele, îi duc la spital. Cei care ne-au atacat și-au motivat acțiunea violentă spunând că îi deranjează că e traficul restricționat, dirijat la paletă, ca să ne putem face treaba”, a declarat, pentru OLT-ALERT, inginerul Cosmin Caramete.

La fața locului au ajuns și mai multe echipaje de poliție și jandarmi care încearcă să îi identifice pe atacatori.

„La fața locului sunt echipaje de poliție care fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

Oamenii legii au pornit în căutarea celor care au pornit totul pentru a-i identifica și audia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here