Polițiștii au identificat câțiva dintre cei care i-au bătut pe muncitorii din Potcoava și i-au „poftit”, cu binișorul, la declarații

Polițiștii au identificat câțiva dintre bărbații din Potcoava care, joi, i-au bătut pe muncitorii care lucrau la sistemul de alimentare cu apă. Nu i-au luat pe sus la audieri, ci i-au „poftit” cu binișorul la declarații într-o benzinărie din zonă. Ulterior i-au dus la audieri la sediul Poliției Scornicești.

Cel puțin așa susține un reprezentant al angajatorului pentru care lucrează muncitorii bătuți în timpul programului de lucru.

„În loc să îi ia pe sus, că au venit în grup organizat cu răngi, bâte și furci, au bătut muncitorii, i-au băgat în spital, polițiștii i-au chemat cu binișorul să dea declarații într-o stație Peco. Am înțeles că le-ar da drumul. Asta e Poliția Română, ce să-i faci! E posibil ca polițiștii să-i cunoască și să-i protejeze pe făptași”, a declarat sursa citată.

De anchetă se ocupă Poliția Scornicești, care, între timp, i-a dus pe cei vizați la audieri în sediul unității.

Muncitorii unei mari companii de construcții din Slatina au fost atacați, joi după-amiază, în timpul programului de lucru, la Potcoava, unde firma derulează o lucrare de reabilitare a sistemului de alimentare cu apă, de mai mulți localnici, care au venit înarmați cu bâte, răngi și furci. Mai multe persoane au fost rănite, două dintre victime fiind transportate de ambulanțe la spital. La fața locului au ajuns și mai multe echipaje de poliție și jandarmi.

Potrivit inginerului care coordonează lucrarea, localnicii bătăuși au fost deranjați că muncitorii au restricționat traficul rutier, care, dirijat cu paleta, se desfășoară în zonă alternativ, pe o singură bandă, din cauza lucrărilor derulate la sistemul de alimentare cu apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here