Ce vedete din România preferă să călătorească în vacanțe cu rulotă 

Sursa foto: freepik.com

Călătoriile cu rulotă sunt o modalitate excelență de a explora locuri noi, de a avea libertate și confort, dar și de a economisi bani, așa că nu este de mirare că multe vedete din România au ales această varianta pentru vacanțele lor. Continuă să citești pentru a află cum își petrec vacanțele vedetele din țară, ce preferințe au în materie de călătorii, ce destinațîi aleg și ce tip de cazare le place. 

Desigur, nu este vorba despre hoteluri de lux sau vile somptuoase, ci despre ceva mult mai simplu și mai accesibil: rulotele.

De ce rulotele?

Rulotele sunt o opțiune de cazare care oferă multe avantaje: libertate, flexibilitate, confort, intimitate și economie. Cu o rulotă, poți călători oriunde vrei, când vrei și cum vrei. Poți să te oprești în locuri pitorești, să te bucuri de natură și de liniște, să ai tot ce îți trebuie la îndemână și să nu depinzi de nimeni.

De asemenea, poți să economisești bani pe cazare, transport și mâncare, deoarece poți găti în rulotă sau poți cumpără produse locale. Totodată, nu trebuie să o cumperi, ci poți apela la o companie care se ocupă cu închiriere rulote București.

Dar să revenim la vedetele din România care au descoperit plăcerea de a călători cu rulotă și care au împărtășit experiențele lor pe rețelele de socializare. Iată câteva dintre ele:

Andreea Marin

Prezentatoarea TV este o adevărată pasionată de rulote și a călătorit cu ele prin România, Grecia, Turcia și Bulgaria. Andreea a declarat că iubește acest mod de a călători pentru că îi oferă libertatea de a-și face propriul program și de a se bucură de frumusețile naturii.

Smiley

Cântărețul este un alt fan al rulotelor și a făcut mai multe excursii cu ele împreună cu prietenii săi. El a vizitat locuri precum Delta Dunării, Maramureș, Transfăgărășan și Transalpina. Smiley a spus că rulotele sunt ideale pentru cei care vor să evadeze din agitația orașului și să se relaxeze.

Andra

Artista este o iubitoare de natură și de aventură și a ales să călătorească cu rulotă împreună cu familia ei. Andra a explorat zone din România, dar și din străînătate, cum ar fi Franța, Italia sau Spania și a mărturisit că rulotele îi permit să se simtă că acasă oriunde ar fi.

Cabral

Prezentatorul TV este un alt adept al rulotelor și a făcut numeroase călătorii cu ele alături de soția lui, Andreea Pătrașcu. Ei au vizitat locuri din România, dar și din Europa, cum ar fi Germania, Austria sau Cehia. Cabral a afirmat că rulotele sunt o modalitate excelență de a cunoaște noi culturi și oameni.

Delia

Vedetă este o altă admiratoare a rulotelor și a plecat cu ele în vacanțe memorabile împreună cu soțul ei, Răzvan Munteanu. Ei au călătorit prin România, dar și prin țări precum Grecia, Croația sau Slovenia. Delia a spus că rulotele îi dau posibilitatea să se bucure de natură și de timpul petrecut împreună.

Mihai Bendeac

Știai că actorul și comediantul Mihai Bendeac este un patriot convins? El a preferat să descopere frumusețile României cu rulotă, fără să se limiteze la un singur loc. Mihai Bendeac a vizitat mai multe regiuni ale țării, cum ar fi Moldova, Banat, Oltenia sau Dobrogea. El a spus că îi place să cunoască oameni noi, să guste mâncăruri tradiționale și să se distreze.

Acestea sunt doar câteva exemple de vedete românești care au încercat experiență călătoriei cu rulotă. Nu uită că, dacă vrei să faci și tu la fel, nu trebuie să îți cumperi o rulotă, ci doar să o închiriezi. Există multe firme care oferă servicii de închiriere rulote, la prețuri accesibile și în condiții avantajoase. Așadar, nu mai stă pe gânduri și pregătește-te pentru o aventură de neuitat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here