Ai cont sau card la această bancă? Se dă câte 500 de lei clienților noi sau vechi. Ce condiție trebuie îndeplinită

BCR le ofertă clienților 500 de lei. Vezi dacă te încadrezi și tu printre norocoși. Oferta e limitată și ar fi păcat să o ratezi.

BCR vine cu vești bune pentru clienți. Mai mulți norocoși au șansa să se bucure de 500 de lei din partea băncii și nu numai. Și alte surprize sunt puse la dispoziție.

Conform anunțului făcut de cei de la BCR, George Moneyback poate fi utilizat de orice client. Iar dacă ai și mașină, va fi și mai ușor pentru tine.

Tot ce trebuie să faci este să alimentezi de la Mol sau de la Rompetrol. De asemenea și dacă rezervi pe Booking și plătești cu cardul tău ai șansa să câștigi premii.

Cum poți să primești 500 de lei de la BCR

Conform BCR, vei intra automat în tragerea la sorți. Astfel, sunt puse la bătaie două premii în valoare de 500 de lei pe lună. Și oricine are șansa să le câștige.

Drept urmare, fie că mergi în vacanță, fie că alimentezi, nu uita să folosești cardul tău BCR. Banca oricum a anunțat și alte campanii în desfășurare în luna septembrie, așa că fii pe fază.

„George te premiază dacă ești genul care e mereu în vacanță. Cu George Moneyback, primești o parte din bani înapoi atunci când alimentezi de la Mol și Rompetrol sau când faci rezervări pe booking.

În plus, intri automat în tragerea la sorți pentru premii în bani. Cumpara de la parteneri si poti castiga unul dintre cele doua premii de 500 de LEI pe luna”, este oferta lansată de către cei de la BCR România.

Sursa: news18.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here