Posturi vacante la stat, se oferă salariu de aproape 4000 euro. Anunțul transmis de CAS Olt

O instituție a statului din domeniul Sănătății are necoie de speicaliști în domeniul IT&C. Salariul oferit este de aproape 4000 de euro, potrivit unui anunț transmis de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Olt.

Casa Națională de Asiguări de Sănătate (CNAS) caută cinci specialiști în IT&C, dedicați, pentru a se alătura echipei. Este vorba de cinci posturi libere în cadrul Direcției Tehnologia Informației. Salariul pentru un astfel de post este de 19.857 de lei, echivalentul a 3.971 de euro.

Cei care vor să facă parte din echipa care contribuie la dezvoltarea sistemelor și platformelor software ale CNAS trebuie să depună dosarul de înscriere la concurs pană pe data de 02.10.2023 orele 1700, la sediul CNAS.

Proba scrisă se va susține în data de 09.10.2023 începând cu ora 1000 la sediul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate din București, Calea Călărașilor, nr.248, Bl. S19, Sector 3,  sala mare mezanin. Candidații declarați admiși la proba scrisă vor susține interviul în maximum 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Relații suplimentare privind condițiile de participare, actele necesare înscrierii și bibliografia de concurs se pot obține la sediul CNAS unde acestea sunt afișate, pe pagina de internet a CNAS precum și la Direcția Resurse Umane, Salarizare și evaluare Personal a CNAS la numărul de telefon 0372309240.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here